Beskrivelse
Historie, håndværk og passion.
Hvem vil undvære desserten? Dessertkunsten er den mest præcise af alle de fremstillingsformer, der ligger i gastronomien, fordi du gør meget ud af formerne. Samtidig er der mange ingredienser, der fysisk-kemisk skal fungere sammen. Desserternes kulturhistorie er lige så lang som menneskets, men især i de seneste 4-500 år har desserterne eskaleret i udtryk og kombinationer, der kun bliver bedre og bedre.
Mange dessertbøger tager udgangspunkt i opskrifter, og derfor kan det være, du oplever, at du har en række bøger på din kogebogshylde, der handler om det samme.
Denne bog går en anden vej. Her er udgangspunktet desserternes grundingredienser, og med en bog, der også kan fungere som en form for opslagsværk, kan du bruge den som inspirationskilde til egne søde drømme. Men selvfølgelig får du også opskrifter.
Du skal på rejse rundt i det søde køkken og vil få introduktioner til bagværk, iscremer, mousser, marengs, luftige cremer, tung ganache, kager, glaseringer og avanceret chokoladearbejde. Du får også en kulturhistorisk og kvalitetskritisk fortælling om nogle af de mest grundlæggende ingredienser i dessertkøkkenet, såsom citrusfrugter, bær, vilde urter, nødder, spiritus, chokolade eller karamel, og herunder en lille forklaring på, hvordan de kan virke i den gastrofysiske sammenhæng, så dine desserter lykkes.
Om forfatterne
Bogen er blevet til i samarbejde mellem ildsjælskokken Casper Sundin, der brænder for de bedste desserter; den glade og uovertrufne madfotograf Flemming Gernyx, der kan få selv den mest rynkede tomat eller gamle kone til at se fantastisk ud; og den kulturhistorisk forankrede lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen.
Fotograf: Flemming Gernyx
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Helle Brønnum Carlsen Flemming Gernyx Casper Sundin |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794086653 |
ISBN-10 | 8794086653 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 225 |
Dimensioner | Bredde: 21Cm - Højde: 26.7Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Kogebog, Opskrifter, Madlavning, Chokolade, Guide, Dessert, Dessertkunsten, Grundingredienser, Opslagsværk, Bagværk, Iscremer, Mousser, Marengs, Luftige Cremer, Tung Ganache, Kager, Glaseringer, Min Dessertbog, Bøger, Bog |
Fremragende
66.320 anmeldelser
Sikker, billig og hurtig e-handel er en oplevelse, som vi tilstræber, at brugerne altid får hos Gucca.dk.
Hos Gucca.dk vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste område ved e-handel. NETS er den overvejende garanti for sikker betaling på Internettet, og vores betalingsløsning er selvfølgelig NETS godkendt. Derfor er handel og betaling hos os altid 100% sikkert.
Uagtet hvilke varer du har købt hos Gucca, tilbyder vi altid 100 dages fuld returret. Kort sagt vil det sige, at fortryder du købet, så returnerer du blot varen, og du vil få dine penge tilbage. Inden du returnerer dit produkt, så har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.
At du som kunde hos Gucca modtager dit produkt både hurtigt og sikkert, er essentielt for os. Såfremt din vare er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Har du stadigvæk spørgsmål til enten en vares lagerstatus eller leveringstiden, så tag fat i os.
I vores webshop er det muligt at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du bør selvfølgelig benytte den mulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsform du vælger, kan du trygt og sikkert handle hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Benytter du kreditkort, har du den fordel, at pengene først trækkes fra din bankkonto, den dag produktet sendes til dig.
Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores shop, så tag fat i os. På hverdage imellem klokken 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi bestræber os altid på, ikke bare at give dig den hjælp du har behov for, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.
Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge din forsendelse, fra det øjeblik vi sender din ordre, til den er dig i hænde. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at få adgang til din personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår din vare afsendes. I samme øjeblik produktet er på vej til dig, modtager du information herom via mail.