Januar Udsalget slutter snart
close

Smag - Yotam Ottolenghi - Bog

9 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
279,95 kr
Forlagets pris 369,95 kr
Du sparer 90,00 kr (24%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser.

Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne.

Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.

Yderligere information

Oprindelig titelFlavour
SerieKogebøgerVeganerVegetar
Forfatter(e)Yotam Ottolenghi
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Smag Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser
Bedøm produktet
Sten Appelon Petersen
Igen en fantastisk bog af Ottolenghi, som åbner helt nye vinkler og muligheder. Super inspiration.
Stine Rasted
Så lækker en bog fuld af lækre opskrifter
Jane Heinemann
Fantastisk bog, så inspirerende og smukke billeder
Jette Nyborg Storm

Den er svaret på min søgning om umami i smagene, når som jeg, er vegetar og har brug for den bog
Alan Lund
Hurtig og GOG service
Tdl. Thomas Guldborg
fabelagtig kogebog med ganske ny og fængende tilgang til god mad -elsket selv af kødspiserne i familien. VEL-SMAG !
Connie Milovic
En fantastisk kogebog, meget lærerig.
Gode og nemme retter med meget smag.