Beskrivelse
En læges guide til et ultrasundt liv med 44 opskrifter.
Kæmper du med træthed og uforklarlige symptomer?
Når mad helbreder er en kogebog og en konkret guide til, hvordan de rette madvalg og vaner kan hjælpe kroppen tilbage i balance.
Fra skimmelsvamp i en kælder til maveproblemer på en strand i Thailand deler læge Ulrik Hjerpsted sine egne erfaringer og viser, hvordan selv små skridt kan skabe store forbedringer for din sundhed og livskvalitet.
Med en praktisk 30-dages diætplan og 44 lækre opskrifter byder bogen på en enkel, men effektiv vej til at bringe din krop og dit sind i en ultrasund balance. Hvad enten du ønsker mindre inflammation, mere energi eller bare en følelse af indre ro, giver denne bog dig værktøjerne.
”Jeg har selv oplevet, hvor stor positiv betydning en omlægning af kosten kan have. Vi er virkelig, hvad vi spiser, og det fascinerer mig, at noget så simpelt i princippet kan være nøglen til løsningen af mange af de udfordringer, vi står over for – både som individer og som samfund.” Rasmus Munk, køkkenchef og stifter af restaurant Alchemist
Speciallæge i karkirurgi Ulrik Hjerpsted er en af Danmarks førende inden for funktionel medicin og grundlagde i 2018 Copenhagen Center of Functional Medicine (CCFM). Siden 2011 har Ulrikarbejdet med at forebygge sygdom og hjælpe folk til at tage ansvar for deres helbred. I sin klinik i København behandler han klienter med kroniske lidelser og fokuserer på de bagvedliggende årsager.
Yderligere information
Serie | BlodtypekostFunctional MedicineKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Ulrik Hjerpsted |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | 11/03/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773395004 |
ISBN-10 | 8773395005 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 160 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Blodtypekost - BøgerFunctional Medicine - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Grøn Grød, Ultraforarbejdet, Sund Kost, Allergi, Overfølsomhed, Kur, Sundshedskur, Lægekost, Råvarer, Blodtypekost, Mad Som Medicin, Når Mad Helbreder, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |