Sous Vide 2.0 - Karsten Tanggaard - Bog

18 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
299,95 kr
Forlagets pris 399,95 kr
Du sparer 100,00 kr (25%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.187 anmeldelser

Beskrivelse

Opskrifter, teknik, tips og tricks.

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

Yderligere information

SerieKogebøgerSous Vide
Forfatter(e)Karsten Tanggaard
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagLindhardt Og Ringhof
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Sous Vide 2.0 Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 18 anmeldelser
Bedøm produktet
Kurt Norup Nielsen
det er en super god bog til at starte med sous vide
Karen Hansen
Det er nogle fantastiske illustrationer og nemme skemaer over tide og tilberedning.Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan tilberede i din Sous Vide.. God fornøjelse.
Winnie Holgersen
svarer til forventniing
Selma
God grundbog med masser af viden og lækre billeder. Tung og stor, men lækker.
Pia L
En helt igennem brugbar og god bog og vejledning til at bruge sin sous vide.
Kirsten Ritter
God og nyttig bog som jeg regner med at få megen gavn af
Bo Boesen
Rigtig god
Ida Hansen
Rigtig flot bog
Lise Jørgensen
Varen kom som lovet og alt var som det skulle være
Steen Jørgensem
En af de bedste bøger, jeg har købt i nyere tid - det er et "must-have" til alle, som vil noget med Sous Vide !
Fik den lynhurtigt leveret fra Gucca - nydeligt emballeret.
Jeg kan klart anbefale andre at handle hos Gucca.
Lilian Tolstrup Andersen
God bog.
Hans Leedsager Sørensen
Meget hurtig levering
Kan stærkt anbefales