Fermentering - Søren Ejlersen - Bog

11 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
189,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.147 anmeldelser

Beskrivelse

Kraut, Kimchi og Kombucha.

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken.

Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager. Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.

Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne. com.

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed. Står bag den populære blog www. thefoodclub. dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter.

Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.

Yderligere information

SerieAarstiderneFermenteringKogebøger
Forfatter(e)Søren Ejlersen Ditte I. Thuesen Steven S. Peterson
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagPeoples
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Fermentering Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser
Bedøm produktet
Ingrid Duus
Virkelig god og let forståelig bog.
Nemt at følge fremgangsmåden trin for trin.
Tak.
Charlotte Daugaard
Vidunderlig bog med gode opskrifter og ny viden. Helt sikkert en must have 🌳
Jesper
Fin bog som begynder..
Anja Larsen
Meget god viden og inpiration.
Glæder mig til at afprøve opskrifter og udvide mine kompetencer.
Zita Duver, Zoneterapeut
Lyder spændene, er ikke rigtig begyndt endnu. Venter til der kommer lidt mere grønt og bær på markedet. Jeg kunne også godt bruge lidt information, m.h.t. hvad man kan spise nogle af de fermenterede ting til.
Hilsen Z.D.
Henrik Kjær Hansen
Bogen er fint opbygget med opskrifter der er forholdsvis nemme at gå til. Der kunne godt have været lagt lidt mere energi i, hvordan man nu får brugt alt det man har fermenteret, bare et par ord om hvad der passer til hvad ved hver opskrift ville have været "guld"
Ellers en meget fin bog, der kraftigt kan anbefales.
Mette Holm
En ganske udmærket og meget udførlig beskrivelse af emnet. Underholdende, og lærerig. Rigtig god håndbog.