Beskrivelse
Mikrobiologi og bioteknik giver en dybtgående indføring i genteknologi, fermentering og mikrobiologiske processer på områder, der er af særlig betydning i relation til mejeri- og levnedsmiddelområdet.
Bogen er primært udarbejdet som lærebog for studerende inden for fødevare, mejeri, proces og storkøkkenområdet i Danmark og det øvrige Norden, men den kan i høj grad anvendes som håndbog eller opslagsbog for alle, der ønsker at vide mere om mejeri- og levnedsmiddelteknologi eller bioteknik.
Yderligere information
Serie | FermenteringMikrobiologi |
---|---|
Forfatter(e) | J.m. Buch Kristensen E Waagner Nielsen |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788778816665 |
ISBN-10 | 8778816661 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 2 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 17.2Cm - Højde: 24.5Cm |
Genveje | Fermentering - BøgerMikrobiologi - Bøger |
Tags | Mikrobiologi Og Bioteknik, Mikrobiologi Og Bioteknik, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |