Kokkebogen - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
649,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.187 anmeldelser

Beskrivelse

Kokkebogen er klassikeren inden for professionel gastronomisk litteratur med al grundlæggende viden for enhver kok i hotel- og restaurantkøkkener.

Kokkebogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: Klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, valg og sammensætning af tilbehør og saucer. Samt over 1300 opskrifter og grundtilberedninger.

Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende indlæring til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere.
I denne udgave er billedsiden fornyet, bogens opbygning er forbedret, og især afsnittet om varekendskab er udvidet.

Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, men også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i kogekunsten og dens metodiske og overskuelige pædagogik.

Yderligere information

SerieKogebøger
KategoriStudiebøger
ForlagPraxis
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770822251
ISBN-108770822255
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kokkebogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Marianne Jensen
En meget indførende bog om madlavning.