Beskrivelse
Praktisk Mikrobiologi er en lærebog til undervisning af laboranter, procesteknologer og professionsbachelorer i ernæring og sundhed, men også andre kan få udbytte af at læse den.
Praktisk Mikrobiologi omhandler arbejdet i det mikrobiologiske laboratorium og hænger således sammen med Mikrobiologi " Systematik " Vækst - Fødevarer, der tager sig af den teoretiske mikrobiologi.
Blandt bogens emner kan nævnes:
- Sikkerhed
- Præparater og mikroskopi
- Dyrkning af bakterier, morfologisk beskrivelse og undersøgelsesmetoder
- Substrater
- Rendyrkning og identifikation
- Svampeundersøgelse
- Kimtælling
- Desinfektion, sterilisation og hygiejnekontrol.
Praktisk Mikrobiologi er skrevet i et letlæseligt sprog - uden at gå på kompromis med fagligheden.
3. udgave af bogen er blevet fagligt opdateret og uddybet samt forsynet med nye illustrationer.
Yderligere information
Serie | Mikrobiologi |
---|---|
Forfatter(e) | Rene Møller Madsen |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788750061328 |
ISBN-10 | 8750061321 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 3 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 192 |
Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 24Cm |
Genveje | Mikrobiologi - Bøger |
Tags | Laborant, Mikrobiologi, Procesteknolog, Praktisk Mikrobiologi, Studiebøger, Bog |