Beskrivelse
Grundforløb.
Hygiejne giver en grundlæggende viden om hygiejne og forhold af hygiejnisk relevans inden for den personlige, den arbejdsrelaterede og den almene hygiejne. Hæftet beskriver desuden principperne vedrørende sikring af hygiejnekvaliteten via egenkontrol og HACCP-systemet.
Hæftet omfatter følgende 5 kapitler, der omhandler forskellige aspekter af hygiejne:
Mikrobiologi
Personlig sundhed og hygiejne
Arbejdsrelateret hygiejne
Rengøring af lokaler og inventar
Egenkontrol - sikring af hygiejnekvaliteten
Hygiejne indeholder desuden en ordliste med "vanskelige ord". Hæftet er beregnet på grundforløbet på indgangene: Krop og stil; Sundhed, omsorg og pædagogik samt Bygnings- og brugerservice.
Yderligere information
Serie | Mikrobiologi |
---|---|
Forfatter(e) | Erling Østergaard Lillian Hansen |
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788770822718 |
ISBN-10 | 8770822719 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 2 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 52 |
Dimensioner | Bredde: 21Cm - Højde: 29.7Cm |
Genveje | Mikrobiologi - Bøger |
Tags | Hygiejne, Hygiejne, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |