Kostlære Og -Vurdering - Birthe Balskilde - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
539,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.922 anmeldelser

Beskrivelse

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.

Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.

Bogen indeholder følgende kapitler:

- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner - spisekultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser


Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Yderligere information

SerieErnæringsassistent
Forfatter(e)Birthe Balskilde
KategoriStudiebøger
ForlagErhvervsskolernes Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770825528
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet