Beskrivelse
Råvarer, tilberedning og retter.
NU i 4. udgave. Bogen er omdøbt i forbindelse med reformen og indeholder den samme viden som før. Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer.
Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef. dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven. Under pinden: linksamling ligger videoer af tilberedninger.
Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent og andre fag, der beskæftiger sig med fødevarer. Bogen har stift bind, så den kan tåle til lidt af hvert i køkkenet.
Yderligere information
Serie | ErnæringsassistentKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Diverse |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788770824972 |
ISBN-10 | 8770824975 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 4 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 224 |
Dimensioner | Bredde: 21.7Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Ernæringsassistent - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Fødevarer, Studiebøger, Bog |