Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Slagterbogen - Bog

Indbinding: Hardbackinfo
879,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.811 anmeldelser

Beskrivelse

Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.

Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.

2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.

3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.

4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.

5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.

Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

Yderligere information

SerieRøgning
KategoriBøger
Genre(r)Studiebøger
ForlagErhvervsskolernes Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770824811
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet