Beskrivelse
Et uundværligt værktøj i forbindelse med faglig regning for mejerielever. Indeholder emner som standardisering af mælkeprodukter, svindberegning og mælkens afregning til leverandørerne.
Hertil kommer en omfattende samling af opgaver inden for områderne smørfremstilling, iskremfremstilling, mælkekonserves, ostefremstilling samt konsummælk. Sidst i bogen er et nyttigt afsnit med tidligere stillede eksamensopgaver.
Yderligere information
Forfatter(e) | Paul Stein Jensen Jens Karl Rasmussen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788778814678 |
ISBN-10 | 8778814677 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 5 |
Sidetal | 109 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 25Cm |
Tags | 9788778814678, Faglig Regning For Mejerielever, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |