Beskrivelse
Den ideelle lærebog til faget mejeriproduktion for mejerilærlinge. Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.
Yderligere information
Forfatter(e) | Paul Stein Jensen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Praxis |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788778814111 |
ISBN-10 | 8778814111 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 3 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 107 |
Dimensioner | Bredde: 17.5Cm - Højde: 24.6Cm |
Tags | Mejeriproduktion, Mejeriproduktion, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |