Naturfag - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
219,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.844 anmeldelser

Beskrivelse

God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt.

Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme.

Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.

Yderligere information

SerieNaturfag
Forfatter(e)Diverse
KategoriStudiebøger
ForlagErhvervsskolernes Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770822275
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet