Konserveringsteknik 2 - Leif Bøgh-Sørensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
479,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.130 anmeldelser

Beskrivelse

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgår kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.

Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Yderligere information

SerieRøgning
Forfatter(e)Leif Bøgh-Sørensen Peter Zeuthen
KategoriStudiebøger
ForlagDsr Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788774325789
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet