Beskrivelse
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning
Yderligere information
Forfatter(e) | Leif Bøgh-Sørensen Peter Zeuthen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Fagbøger |
Forlag | Dsr Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788791319198 |
ISBN-10 | 8791319196 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 2 |
Oplag | 11 |
Sidetal | 341 |
Dimensioner | Bredde: 22.1Cm - Højde: 27Cm |
Tags | Konserveringsteknik 1, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |