Beskrivelse
Produktionshygiejne giver dig en vigtig baggrundsviden om hygiejneregler, gennemgang af de enkelte mikroorganismer og
skadedyr samt en forståelse for rengøring med omtanke.
Fokus er på egenkontrol, herunder den praktiske udførelse, så du som madhåndværker i professionelle køkkener kan bruge
din faglighed og engagement på at fremstille dejlig mad og fødevaresikre måltider.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Yderligere information
Serie | ErnæringsassistentFødevarehygiejne |
---|---|
Forfatter(e) | Emma Peyron |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788757134247 |
ISBN-10 | 8757134243 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 6 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 196 |
Dimensioner | Bredde: 17Cm - Højde: 24Cm |
Genveje | Ernæringsassistent - BøgerFødevarehygiejne - Bøger |
Tags | Levnedsmiddelhygiejne Køkkendrift Institutionskøkk Ernæringsassistent 9788770821032, Produktionshygiejne, Studiebøger, Bog |