Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Almen Fødevarehygiejne - Solveig Sørensen - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
269,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.434 anmeldelser

Beskrivelse

Certifikatuddannelsen.

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme.

Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder:
Lovgivning og fødevarekontrol.

Hvad er mikroorganismer" Hvad lever de af" Hvor finder man dem?

Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg" Hvad skal man tjekke" Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m. m.

En udførlig forklaring af de svære ord.

Bogen er beregnet til dem, der tager arbejdsmarkedsuddannelsen almen fødevarehygiejne, men er også velegnet til undervisningen i hygiejne på erhvervsuddannelserne.

Yderligere information

SerieFødevarehygiejne
Forfatter(e)Diverse Solveig Sørensen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788770825641
ISBN-108770825645
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Almen Fødevarehygiejne Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet