Beskrivelse
Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
Yderligere information
Serie | Ernæringsassistent |
---|---|
Forfatter(e) | Elin Kirkegaard Niels Lyhne |
Kategori | Studiebøger |
Forlag | Gads Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788712036395 |
ISBN-10 | 8712036390 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 4 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 256 |
Dimensioner | Bredde: 14Cm - Højde: 21.6Cm |
Genveje | Ernæringsassistent - Bøger |
Tags | Diætetik, Levnedsmiddelkemi, Levnedsmiddelteknik, Levnedsmiddelhygiejne, Levnedsmiddellære, Levnedsmidler, Ernæringshygiejne, Leksika, Ernærings, Studiebøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |