Beskrivelse
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer.
Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis.
Levnedsmiddelhygiejne er i 5. udgave ajourført generelt inden for levnedsmiddelmikrobiologien og justeret i forhold til den nye hygiejnelovgivning.
Yderligere information
Forfatter(e) | Elin Kirkegaard Preben Vestergaard Hansen |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Krop Og Sind |
Forlag | Munksgaard |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788721006778 |
ISBN-10 | 8721006778 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 5 |
Oplag | 11 |
Sidetal | 319 |
Dimensioner | Bredde: 14.4Cm - Højde: 21.5Cm |
Tags | Krop, Sind, Ånd, Smiley, Fødevarekontrol, Psyke, Sjæl, Bestseller, Levnedsmiddelhygiejne, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |