Januar Udsalget slutter snart
close

Vild Mad I Køkkenet - Thomas Laursen - Bog

7 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
209,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger alt det, man kan samle ude i naturen, i sin daglige madlavning.

Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch.

I sin første bog tog Thomas Laursen afsæt ude i naturen, hvor han vejledte i, hvilke vilde planter der voksede i de forskellige biotoper. I Vild mad i køkkenet er han rykket ind til køkkenbordet, hvor han bruger alt det gode fra naturen til at lave et væld af lækre ting og sager, man kan have glæde af hele året rundt.

Bogen indeholder således også en masse enkle, lækre, let tilgængeligt retter, der alle er en blanding af købt, dyrket, avlet, samlet, fermenteret og saltet, og alle er sprængfyldt med god smag. Det er mad, der for eksempel kan minde én om den sommerdag, man plukkede de roser, hvis duft nu springer ud af flasken og kommer i salaten med hummer.

Yderligere information

SerieFermentering
Forfatter(e)Thomas Laursen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740048025
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Vild Mad I Køkkenet Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser
Bedøm produktet
Ejvind
Skøn og aktuel bog
Susanne Petersen
Flot produkt👍
Dorte Meyer
inspirerende bog
Sigrid Kasper
Skøn bog og fejlfri velpakket hurtig forsendelse
Lise Ellegaard
Dejlig hurtigt betjening og en vældig god pris.
Iøvrigt en meget interessant bog.

Lise
Pernille Carlsen
Denne bog er præcis lige så spændende og brugbar, som jeg ventede efter at have set Thomas Laursen i "Smagen af Danmark" læs også forgængeren "Vild" med udførlig indgang til at det et sanke