Januar Udsalget slutter snart
close

Den Store Bog Om Fermentering - Jenny Neikell - Bog

Indbinding: Hardbackinfo
219,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 80,00 kr (27%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen

Yderligere information

Oprindelig titelDen Stora Boken Om Fermentering
SerieFermenteringKogebøger
Forfatter(e)Jenny Neikell
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet