Januar Udsalget slutter snart
close

Det Nordiske Spisekammer - Johan Björkman - Bog

4 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.

Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.

Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen

Yderligere information

Oprindelig titelDet Nordiske Skafferiet
SerieFermenteringKogebøger
Forfatter(e)Johan Björkman
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Det Nordiske Spisekammer Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Stine Rasted
Mega fantastisk og inspirerende bog med masser af gode tips og ideer til hvordan man kan bruge sine råvarer.
Birthe Ventzel
En utrolig spændende bog som vi ser frem til at afprøve når der skal høstes fra køkkenhaven senere på året.