Januar Udsalget slutter snart
close
-65%

Kunsten At Fermentere - Ditte Ingemann - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Indbundetinfo
69,95 kr199,95 kr
Du sparer 130,00 kr (65%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Grøntsager på glas – og på tallerkenen.

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.

Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner.

Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde.

Om forfatteren:
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.

Yderligere information

SerieFermentering
Forfatter(e)Ditte Ingemann
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788773391280
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kunsten At Fermentere Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Johan Vikkelsøe-Pedersen
Bogen købt som gave, og prisen var den billigste jeg kunne finde.
Er sikker på indholdet er godt