Januar Udsalget slutter snart
close

Kost Og Kræft - Ditte Ingemann - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
199,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 50,00 kr (20%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Spis dig stærk i behandlingsforløbet.

Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann. I 2018 fik hendes mand en yderst sjælden og aggressiv type kræft, som krævede hård behandling. Ditte var ved hans side, indtil han desværre gik bort i sommeren 2019.

Ditte savnede inspirerende kogebøger med opskrifter på ernæringsrigtig og lækker mad, der var god at spise under kræftbehandling. Hun satte sig derfor for at skabe en smuk og indbydende kogebog med opskrifter fyldt med energi og protein. Det er mad, man har lyst til at spise, selv om man har nedsat appetit, er duftsensitiv, har kvalme og er træt. I bogens indledning forklares det, hvorfor det er vigtigt at spise energitæt og proteinrigt under og lige efter kemobehandling.

Herefter følger et kort kapitel om myter om kræft og ernæring. Så følger 60 opskrifter, der er inddelt i morgenmåltider, mættende retter, snacks og søde sager.

Omslagsgrafiker: Søren Damstedt, Trefold

Fotograf: Ditte Ingemann

Redaktør: Louise Haslund-Christensen

Yderligere information

Oprindelig titelKost Og Kræft - Spis Dig Stærk I Behandlingsforløbet
SerieKogebøgerKræftSund Mad
Forfatter(e)Ditte Ingemann
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kost Og Kræft Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Karen Kathrine Jensen
Det er en bog som kan hjælpe mennesker med alvorlig sygdom.
Lone Sørensen
god og inspirerende bog
Bolette Kirkeskov
“Kost og kræft” er den første kogebog, der tager udgangspunkt i hvordan kemo indvirker på smagsløgene og lysten til mad.

Bogen har givet mig stor indsigt i min egen situation, og der er mange opskrifter, som jeg har haft lyst til at lave - det var ikke tilfældet med de opskrifter jeg fik udleveret på hospitalet og det jeg kunne finde på nettet.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, der er i behandling.