Beskrivelse
Den nye kogebog fra folkene bag Osteria 16 byder på 80 nye, enkle retter, lavet med få udsøgte råvarer og tilberedt med omhu. Opskrifterne er inspireret af det italienske køkken og spænder fra antipasti, pasta og risotto til masser af polenta, grønne retter og dessert.
Retterne er skabt til uhøjtidelig servering – family style – som det kendes fra Osteria 16, de populære antipastirestauranter i Haderslevgade, Ravnsborggade og på Sønder Boulevard, ejet af barndomsvennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo.
Omslagsgrafiker: Spine Studio
Forord af: Synne Rifbjerg
Fotograf: Emil Alsbo
Redaktør: Louise Haslund-Christensen
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Morten Kaltoft Emil Alsbo |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794418201 |
ISBN-10 | 8794418209 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 296 |
Dimensioner | Bredde: 19.3Cm - Højde: 24Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Madlavning, Italien, Gode Råvarer, Osteria, Mad, Kogebog, Bog, København, Italien, Osteria 16, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |