Vi sender ud til og med d. 23/12
close

Sous Vide Håndbogen - Karsten Tanggaard - Bog

8 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
229,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 70,00 kr (23%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget Returret Til 31. Januar
Fremragende - 66.119 anmeldelser

Beskrivelse

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale - " Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

Yderligere information

SerieSous Vide
Forfatter(e)Karsten Tanggaard
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788711993408
Vis mere
Sikker e-handel

Trustpilot

Fremragende
66.119 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at e-handel skal være billigt, hurtigt og sikkert for brugerne.

Sikkerhed kommer altid først

Hos os vægter vi sikkerhed enorm højt, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved handel på nettet. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores online betalingsløsning. Handel og betaling er derfor 100% sikkert.

Du har altid 100 dages fuld returret

Når vi siger 100 dages fuld returret, så er det selvfølgelig på alle vores produkter. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde dit køb, kan du uden videre returnere din vare til os, hvorefter vi refunderer dine penge. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og svar, såfremt du måtte ønske at returnere dit produkt.

Kort leveringstid

At du som kunde hos Gucca får tilsendt dit produkt både sikkert og hurtigt, er af stor betydning for os. Hvis varen er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ved hver enkelt vare altid kan følge nuværende lagerstatus. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du er i tvivl om lagerstatus og leveringstid.

Sådan kan du betale online

Det er muligt at vælge blandt flere typer betalinger, når du handler hos os. Her bør du selvfølgelig vælge den betalingsform, der passer dig bedst. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du benytter. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Vælger du kreditkort, giver det dig den fordel, at vi først trækker penge fra din bankkonto, den dag produktet sendes afsted til dig.

Vi tilbyder naturligvis altid personlig hjælp, når du har behov for det

Opstår der tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. På hverdage imellem kl. 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi er altid parat på e-mail eller ved telefonen til at give dig kvalificeret assistance med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at tracke din ordre

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke din ordre, fra det sekund vi afsender forsendelsen, til du modtager den. Når du gennemfører købet, kan du efterfølgende tilgå din personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår dit produkt afsendes. I det øjeblik varen er på vej til dig, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Sous Vide Håndbogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser
Bedøm produktet
Charlotte Bech
God og nem at slå op i
Per Plet
Lærerig for os nybegyndere
Kurt Norup Nielsen
Denne bog giver mange gode tips og tricks til Sous vide
Karina Jensen
God service
Mads Andrup Pedersen
God supplement til Sous Vide 2.0 med flere opskrifter
Tom Erik Nielsen
God bog