Sous Vide Håndbogen - Karsten Tanggaard - Bog

9 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
229,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 70,00 kr (23%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.089 anmeldelser

Beskrivelse

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale - " Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

Yderligere information

SerieSous Vide
Forfatter(e)Karsten Tanggaard
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagLindhardt Og Ringhof
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Sous Vide Håndbogen Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser
Bedøm produktet
Ditte K.
Rigtig god bog for begyndere som os. Der er nemt og hurtigt at slå op. Det er nemt at se hvad man skal gøre uden at skulle læse meget igennem.
Charlotte Bech
God og nem at slå op i
Per Plet
Lærerig for os nybegyndere
Kurt Norup Nielsen
Denne bog giver mange gode tips og tricks til Sous vide
Karina Jensen
God service
Mads Andrup Pedersen
God supplement til Sous Vide 2.0 med flere opskrifter
Tom Erik Nielsen
God bog