Beskrivelse
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.
Yderligere information
Serie | BagebøgerGlutenfriMeyers |
---|---|
Forfatter(e) | Meyers Madhus |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788711904060 |
ISBN-10 | 8711904062 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 5 |
Sidetal | 232 |
Dimensioner | Bredde: 25Cm - Højde: 10Cm |
Genveje | Bagebøger - BøgerGlutenfri - BøgerMeyers - Bøger |
Tags | Meyer, Mejer, Glutenfri, Gludenfri, Madhus, Bage, Bageskole, Ultimativ Bagebog, Brød, Kager, Pandekager, Vafler, Madbrød, Pizza, Madtærter, Kanelsnegle, Lagkager, Cookies, Skærekager, Undgå Gluten, Madkultur, Meyers Glutenfri Bageskole, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |