Januar Udsalget slutter snart
close

Ægte Glutenfri - Theresa Vangsøe - Bog

9 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

Bagværk helt uden hvedestivelse.

At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet.

Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter.

Theresa Vangsøe (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina. dk med glutenfrie opskrifter.

Yderligere information

SerieAllergiBagebøgerGlutenfri
Forfatter(e)Theresa Vangsøe
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740620238
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Ægte Glutenfri Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser
Bedøm produktet
Steffen Fabricius
Ingen problemer med køb eller forsendelse
Annette Pedersen
fantastisk bog
Zanne Clausen
Rigtig god bagebog, jeg har afprøvet mange af opskrifterne 😊
Lene Wagner Petersen
Ægte Glutenfri er en herlig bog, nemme opskrifter, dejlig bagværk
Inger Sørensen
Jeg kan simpelthen ikke få opskrifterne til at virke. Har bagt en del forskellige ting fra bogen, og følger opskrifterne til punkt og prikke - men generelt vil dejen bare ikke hæve. Jeg bager rigtig meget glutenfrit fra andre bøger, og der har jeg ingen problemer.
Anette Thomsen
En uundværlig bog.
Anonym
Lækker bog, gode opskrifter
Vibeke Kirschbaum Andersen
jeg synes det er nogen rigtig dejlige og utrolig mange og gode opskrifter.