Januar Udsalget slutter snart
close

Knæk Koden Til Glutenfrit Brød - Karina Baagø - Bog

6 anmeldelserIndbinding: Paperbackinfo
249,95 kr
Forlagets pris 269,00 kr
Du sparer 19,05 kr (7%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.643 anmeldelser

Beskrivelse

Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.

I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.

Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om. Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt.

Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.

Yderligere information

SerieBagebøgerGlutenfriKogebøger
Forfatter(e)Karina Baagø
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793755277
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Knæk Koden Til Glutenfrit Brød Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser
Bedøm produktet
Dorte
Om du er nybegynder i den glutenfri verden eller blåt ønsker at have god og sund glutenfri bagværk, så er denne bog et must.
Personligt har jeg denne bog i både fysisk version og en elektronisk... Den fysisk til at bruge der hjemme og den elektroniske til at have med på mobilen overalt hvor jeg befinder mig.
Gitte Hornbek
Supergode opskrifter! Har kun prøvet 3-4 forskellige opskrifter og de har alle været rigtig gode: luftigt brød med sprød skorpe og rigtig god smag. Min søn kunne ikke smage, at det ikke var en “almindelig” bolle. Holdbarheden er bedre end hos de øvrige glutenfrie brød jeg har bagt og bollerne er saftige i flere dage. Stor ros til forfatteren!
Anonym
Rigtig gode vejledninger til at bage glutenfrie brød, så de ikke falder sammen Hendes råd virker.
Pernille Carlsen
Super god inspiration