Beskrivelse
Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.
I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.
Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om. Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt.
Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.
Yderligere information
Serie | BagebøgerGlutenfriKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Karina Baagø |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793755277 |
ISBN-10 | 8793755279 |
Indbinding | Paperback |
Udgave | 1 |
Oplag | 6 |
Sidetal | 110 |
Dimensioner | Bredde: 19.4Cm - Højde: 23Cm |
Genveje | Bagebøger - BøgerGlutenfri - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Brød, Kost, Glutenfri, Sundhed, Livsstil, Fødevarer, Cøliaki, Bagning, Knæk Koden Til Glutenfrit Brød, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |