Januar Udsalget slutter snart
close

Surdej Fra Bunden - Benjamin Birk - Bog

6 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

I denne bog lærer Benjamin Birk og Rasmus Krogh alle deres surdejstips og tricks fra sig til den nystartede, den erfarne eller sågar den professionelle bager, bogen egner sig til alle niveauer.

Brødnørderne giver i denne bog læserne en grundlæggende forståelse for og indføring i arbejdet med at starte, passe og pleje en surdej samt opskrifter til at bage aromatiske, sprøde og smukke surdejshævede hvede- og rugbrød i hjemmekøkkenet. Bogens første del beskæftiger sig med hvad surdej er, samt hvordan hjemmebageren får tæmmet surdejen, så den arbejder med og ikke imod os.

Forfatterne gennemgår need-to-have og nice-to-have bageudstyr, samt alle brødets ingredienser og deres betydning for det færdige resultat. Anden del handler om forholdet mellem vand og mel, blanding, æltning, hævning, formning og afbagning af surdejsbrød og boller. Her får læseren en indføring i, hvad det egentlig er, der sker, under hævningen og bagningen samt tips til hvordan man som hjemmebager bedst opbevarer, fryser og luner brødet.

I sidste del følger en række opskrifter taget direkte fra Jumbo – Bakery & Eatery’s eget bageri og køkken som viser, hvordan surdejen nemt kan anvendes varieret i hverdagen.

Yderligere information

SerieBagebøger
Forfatter(e)Benjamin Birk Rasmus Krogh
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740671001
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Surdej Fra Bunden Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser
Bedøm produktet
Hanne L. Friis
Det er en bog der er nem at forstå
Dorte
Super service. Hurtig levering. Får mine bedste anbefalinger👏
Sandra Menéndez Oquendo
Fantastisk bog! Beskriver super godt processen med lavning af brød med surdej.
Lone Refsgaard
God og hurtig service
Anni Heinemeier
Super skøn bog om at bage med surdej
Jasmin Høegh
Pakken kom hurtigt og bogen er meget spændende og interesant.