Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Rugbrødsglæde - Åse Solvej Hansen - Bog

5 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
239,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 2-4 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.332 anmeldelser

Beskrivelse

Bag lækkert surdejsrugbrød.

RUGBRØDSGLÆDE er den glæde og ro, der indfinder sig, når du bager og bagefter nyder at spise dit eget vellykkede surdejsrugbrød.
Det er nemt og enkelt at bage surdejsrugbrød, når du først ved, hvordan det skal gøres. Men pas på, for du kan blive afhængig af smagen af et hjemmebagt rugbrød fremstillet af gode råvarer.

Surdej er hjertet i al rugbrødsbagning, og i denne bog kan du læse om, hvordan du starter og vedligeholder din egen surdej.
Bogen er baseret på en grundopskrift på rugbrød lavet med fuldkornsrugmel uden tilsætning af hvedemel. Dejen er blød, så den nemt kan røres sammen med en slev.
Grundopskriften kan varieres med forskellige kerner, frø og krydderier, så du lærer, hvordan du kan fremstille dit eget yndlingsrugbrød ud fra de råvarer, du godt kan lide.

Denne bog er ikke kun en bagebog; den giver dig også en forståelse af, hvad der sker i en rugbrødsdej, og hvordan dit rugbrød vil lykkes. Desuden giver bogen et indblik i rugbrødets ernæringsmæssige og kulturelle betydning.

"Denne bog om surdejsbagning er utrolig spændende og fagligt velfunderet. Åse er nok den person i Danmark, der har den største viden om kornprodukter, specielt når det drejer sig om rugbrød."
Jørn Ussing Larsen, grundlægger af bageriet Aurion og initiativtager til Kornets Hus.


Om forfatteren: Åse Solvej Hansen er lektor emerita på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Univer­sitet, hvor hun har undervist og forsket i kvalitet af kornprodukter og bælgfrugter gennem mere end 30 år.
Hun er uddannet bromatolog, og har arbejdet på Schulstad Brød, inden hun kom til universitetet.
Åse har udarbejdet lærebogsmateriale om kornprodukter, og som ekspert bliver hun ofte kontaktet af pressen, når journalister skal skrive artikler om kvalitet af kornprodukter.
Desuden har Åse bidraget med baggrunds­materiale til Kornets Hus — det nye aktivitets- og informationscenter om korn ved Hjørring.

Omslagsgrafiker: Søren L. Rasmussen

Omslagsillustrator: Lise Bjerre Schmidt

Forord af: Jørn Ussing Larsen

Illustreret af: Søren L. Rasmussen

Fotograf: Lise Bjerre Schmidt

Yderligere information

SerieBagebøger
Forfatter(e)Åse Solvej Hansen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788798496489
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Rugbrødsglæde Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Johannes Hjelt
Hurtig og professionel.
Margit Sylvest Fabricius
En nemmere måde at bage et flot rugbrød uden at bruge så mange armkræfter
Inga Kotak
En meget dejlig bog at læse og blive klog af. Mange historiske afsnit, der giver et fint indblik i rugens betydning historisk og kulturelt. De fine instruktive fotos, tegninger og grafer understøtter teksten.
Jette Espersen
To bog.
Jan Larsen
Åse formår at skrive om hvordan og hvorfor. Jeg vil gerne trykke Åse i hånden. Hun er dygtig, respekt for hendes formidling og faglige evne og kunnen
Bravo Åse.