Surdej - Lær Håndværket - Kenny Jakobsson - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.187 anmeldelser

Beskrivelse

Bog til surdejsbegynderen med alle de nødvendige tips og opskrifter på lækre brød og boller.

Surdejsbagning er noget af det mest givende og tilfredsstillende. At se surdejen hæve, at folde dejen, at se brødet hæve op i ovnen, at tage den første himmelske bid. Har man ikke prøvet surdejsbagning før, så er det bare om at komme i gang.

Surdejsbagning er ikke sværere end ethvert andet håndværk. Der er ingen magi omkring surdej. Det, der er brug for, er tiden og så en lille smule tålmodighed til at starte med for at få de enkelte processer ind under huden. Ved at gentage dem, lærer man surdejen at kende og bliver automatisk dygtigere. I den anden ende venter perfekte brød.

Alle brød med surdej laves ud fra præcis de samme grundregler, bare med små variationer. Smag og udseende tilpasser man med forskellige metoder, men i det store og hele handler det om at lære at bage ét brød. Når man kan det og forstår, hvordan man skal justere, og hvad man skal undgå, kan man bage alle brød med surdej.

Denne bog hjælper læseren i gang med at lave sin egen første surdej og forklarer med enkle ord, hvad man har behov for at vide om meltyper, vand, fodring, temperaturer og bagning i ovnen. Samtidig får man over 30 opskrifter på alt fra boller, landbrød og baguetter til rugbrød, knækbrød og pizza med surdejsbund.

Yderligere information

SerieBagebøger
Forfatter(e)Kenny Jakobsson
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagPolitikens Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Surdej - Lær Håndværket Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Bente Bjørklund
Den er lidt nørdet, men med sund fornuft er den fantastisk, det tog godt nok tid at få gang i surdejen (nok fordi det er vinter og tisse koldt) Men nu står "Olfert og Olga" i køleskabet og bliver brugt hver 14 dag til at bage forskellige brød med :)
Jens Dige
Fantastisk bog med go humor og skrevet på en måde så det er hurtigt at fange essensen i hvad surdej går ud på 🐭