Beskrivelse
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren:
Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.
Omslagsgrafiker: Maria Daa
Fotograf: Asbjørn Baagø, Anne Kring og Karina Dalsgaard
Redaktør: Maj-Britt Lund
Yderligere information
Serie | BagebøgerGlutenfriKagebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Karina Baagø |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794289665 |
ISBN-10 | 8794289662 |
Indbinding | Paperback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 106 |
Dimensioner | Bredde: 19.5Cm - Højde: 23.1Cm |
Genveje | Bagebøger - BøgerGlutenfri - BøgerKagebøger - Bøger |
Tags | Kager, Dessert, Brød, Kost, Glutenfri, Sundhed, Livsstil, Fødevarer, Kager Du Kender, Bøger, Bog |