Januar Udsalget slutter snart
close

Glutenfri Grundbog - Anelise Severinsen - Bog

4 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
199,95 kr
Forlagets pris 279,95 kr
Du sparer 80,00 kr (29%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

I Glutenfri grundbog får du nemme og lækre opskrifter på glutenfrit bagværk fra både det salte og det søde køkken. Desuden kommer forfatteren også med opskrifter på lækre glutenfri måltider, som er hurtige at tilberede. Bogens opskrifter er udviklet, så alle kan være med. De er lavet med tanke på at gøre hverdagen i det glutenfri køkken enklere, særligt for børnefamilier. Derfor indeholder bogen også opskrifter til snacks, madpakker og desserter.

Glutenfrit bagværk har ikke altid det bedste ry, men det er lykkedes Anelise Severinsen at lave butterdej, der er flagende sprødt og smelter i munden på helt rette måde, surdejsbrød, der smager af ægte surdejsbrød, og flotte kager, der kan stå sig i konkurrencer, smager og syner himmelsk, men som er bagt uden gluten.

Bogen er med både bage- og måltidsopskrifter en grundbog i det glutenfri køkken, hvor læseren også får en grundig guide til ingredienser, nødvendigt bageudstyr, opbevaring af bagværket, så det holder sig friskt i flere dage, og meget mere.

Anelise Severinsen blev kendt for sin medvirken i “Den store bagedyst” på DR i 2021, hvor hun med smil og sprudlende humør blev en populær finaledeltager. Og i nytårsudgaven af programmet gik hun hele vejen og vandt – ovenikøbet med fokus på glutenfri bagning. Anelises fokus på det glutenfri køkken opstod som følge af begge hendes børns cøliaki-diagnose (glutenintolerance) tilbage i 2018. Med ønsket om at give børnene en helt normal hverdag med det samme friske brød, hjemmebagte kager og lækre måltider som alle andre – bare uden gluten – begyndte Anelise at nørde i glutenfri bageteknikker, opskrifter og melblandinger.

Yderligere information

SerieBagebøgerGlutenfriKagebøger
Forfatter(e)Anelise Severinsen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740687217
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Glutenfri Grundbog Bog til 4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Hanne Munk
En af den slags bøger, hvor der bruges alle mulige eksotiske ingredienser og krydderier eller andet skørt såsom 80g æggeblommer, 1/4 tsk vinsyre, knuste rutebiler, 1/2 tsk. xanthangummi, dukkah krydderiblanding, yuzu siryp osv.osv. Hvor finder jeg lige disse eksotiske sager såsom de argentinske krydderier i Udkantsdanmark. Og igen lider man af cøliaki, er det ikke kun gluten, man ikke tåler, men heller ikke lactose, det tages der ikke højde for i opskrifterne. Ærgerligt, ærgerligt. Der røg lige et par hundrede kroner ud i skraldespanden.
Hanne
God og lærerige bog.
Lotte Nykjær Pedersen
Det er en god bog som hjælper meget hvis du er ny til det hele inde for glutenfri mad både bagning, desserter og varmeretter kan helt klart anbefaledes