Januar Udsalget slutter snart
close

Helt Uden Gluten - Mette Marie Viscor - Bog

18 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.755 anmeldelser

Beskrivelse

Brød, boller og kager, der smager.

Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit.

Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise.

Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde.

I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager.

Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top.

Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

Yderligere information

SerieBagebøgerGlutenfriKagebøger
Forfatter(e)Mette Marie Viscor Kathrine Rosamunde Virring Kathrine Rosamunde Mette Marie Sarbo
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788740048704
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Helt Uden Gluten Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 18 anmeldelser
Bedøm produktet
Birgit Nørgaard
Rigtig god bog
Katrine Jacobsen
Virkeligt god bog til dem der savner godt bagværk, men må leve uden gluten. Det hele smager bare godt.
Daniel Jensen
Min kone er meget glad for denne bog. Den har fået hende til for alvor at kaste sig ud i at bage glutenfrit.
Alice Maagaard
Har handlet hos jer før og det er en super oplevelse.
Bogen er taget i brug og resultaterne er gode.
Vender tilbage til jer når der er noget i jeres butik jeg ska bruge.
Helle Bossen
Den er go
Vera Langelund
God bog, og gode opskrifter når man har Gluten Allergi i familien. Barnebarnet blev glad, så nu er der gode opskrifter på kager med mere.
Hans Bøgvad Nielsen
Har købt denne bog hel uden gluten og er neget begejstret for den gode opskrifter 👍
Bente
Super bog hvis man har cøliaki med gode og nemme opskrifter
Finn Ipsen
God bog - hurtig levering
Eva Jacobsen
Dem er god, nem opskrifter

Kira Steensgaard
Fantastisk bog. Nemme opskrifter som alle smager fantastisk
God skorpe og de lækreste kager..
Tove Christensen
Omgående levering til døren.
Meget flot.
Winnie
Den mest fantastiske glutenfrie bagebog jeg har haft. Alt fungerer og det er super let. Og fedt med en glutenfri surdej. Og lækre kager. Kæmpe anbefaling herfra
Anonym
Den er fin at bage efter jeg har fået gode brød ud af det.

Jeg synes der er for meget sukker i kageopskrifterne...
Anonym
Den bedste glutenfri bagebog ever! Alt lykkes, og intet bliver småt, hårdt og helt uspiseligt.
Hans Rasmussen
God oplevelse. Stort udvalg, fornuftige priser og super hurtig levering.
Bente Kobberø
Spændende bog, gode velsmagende opskrifter, der er nemme at lave med succes.
Sonny Andersen
Kanon bog. Kendte en del til de to og deres bagekunst, og bogen har fuldt ud levet op til mine forventninger.