-6%

Collagen - Stærk, Sund Og Smertefri - Jerk W. Langer - Bog

12 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
149,95 kr159,95 kr
Du sparer 10,00 kr (6%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.165 anmeldelser

Beskrivelse

Helt naturlig, vidunderlig mad med et højt indhold af proteinet collagen kan forsinke en lang række af de gener, der melder sig med alderen. Nu kommer den første store guide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra.

Mange mennesker snyder sig selv for naturens eget superprotein, collagen, når de er midt i livet, og det er synd. Mad med collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens fasthed og fylde og gavne fordøjelse og vægt. Men mange af os siger nej tak til de dele af madvarerne, der er allermest smækfyldt med collagen.

Gennem de seneste år er collagenpulver blevet et kæmpehit verden over, og nu kommer den første store guide til, hvordan man forsyner sin krop med denne vigtige byggesten i form af helt naturlig mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk.

Collagen findes bl. a. i fisk, skaldyr, fjerkræ og i ”glemte” dele af kvæg, lam og grise, som vores bedsteforældre var verdensmestre i at trylle lækker mad ud af. I en moderne collagenrig kost bliver alle de værdifulde dele af dyrene udnyttet og kombineret med masser af lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn.

Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet de bedste råd fra collagenforskningens spydspidser over hele verden i en overskuelig kostplan med masser af køkkentips til, hvordan læseren nemmest håndterer collagenrige råvarer og får maksimal glæde af deres sunde indhold – også i en travl hverdag.

Bogens 75 opskrifter er kreeret af kokken Kjeld Sørensen, der har arbejdet med collagen hele sit professionelle liv, bl. a. på den navnkundige fiskerestaurant Den Gyldne Fortun i København.

Yderligere information

SerieAntiinflammatorisk KostKogebøger
Forfatter(e)Jerk W. Langer Karen Lyager Karen Lyager Linnet
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagPolitikens Forlag
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Collagen - Stærk, Sund Og Smertefri Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser
Bedøm produktet
Gitte
En bog der giver et godt indblik i hvordan jeg forholdsvis nemt via kosten i hverdagen, kan vedligeholde hele kroppen, led, knogler, sener og ikke mindst huden.
Lækre opskrifter der let kan tilpasses så det kan passe ind i min hverdag.
Jeg er blevet bevist om hvilken effekt det kan have at tage Collagen i forbindelse med min træning, samt hvor i maden jeg får det bedste Collagen :-).
Jeg har også købt bogen til min veninder, da jeg synes hun skal have mulighed for at få de samme øjenåbner som jeg har fået.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og ikke mindst at bøgerne er købt hos Gucca som generelt er en del billigere end andre online bogforhandlere, hvilket jeg bestemt ikke er utilfreds med - Tak for det Gucca.
Birggitte Falgenberg
Fantastisk bog som varmt kan anbefales
Joan Gru
Hurtig og effektiv behandling 👍👍
Mia
Meget nem bestilling af bog online. Gode priser. Meget hurtig og fin levering. Vil anbefale til alle.
Asta Haugland
EN oplysende bog med mange spændende opskrifter.
Berith Zenia Fagergaard
Fantastiske bøger, og en nem upåklagelig forsendelse uden problemer
Lone Sørensen
Dejlig inspirerede bog- nem og overskuelig
Anonym
Fin bog men skal lige igang med at læse den
Else Haakonsson
Go info ift knogleskørhed. Tak for det. Behagelig flot læsevenlig bog i div afsnit.
K L Hansen
Bogen giver et løfte til den enkelte om, at man med en beskeden indsats kan få det bedre. Den formidler den nyeste viden om collagen dybtgående og veldokumenteret, og samtidig overskueligt og indbydende, og følger den op med masser af konkrete tips og anvisninger på, hvordan man kan udnytte sin viden i praksis.