Beskrivelse
En fagmetodik.
Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.
Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.
Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.
Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.
Yderligere information
Serie | Didaktik |
---|---|
Forfatter(e) | Helle Brønnum Carlsen |
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788741274171 |
ISBN-10 | 8741274171 |
Indbinding | Bog |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 144 |
Dimensioner | Bredde: 15.8Cm - Højde: 23Cm |
Genveje | Didaktik - Bøger |
Tags | Madkundskabsundervisning, Studiebøger, Bog |