Beskrivelse
En teoribog.
Madkundskab – en teoribog kan anvendes på flere niveauer i faget – både til den obligatoriske del i 5.-6. klasse og til valgfaget. Bogen er velegnet som et opslagsværk i 5.-6. klasse og som taskebog til valgfag i 7.-8 klasse, hvor de introducerede teoretiske begreber skal være på plads, når eleverne skal til prøve i faget efter 8. klasse. Madkundskab – en teoribog indeholder også elevopgaver, som kan løses i undervisningen eller hjemme som forberedelse eller afslutning på et emne eller tema. Bogens kapitler følger kompetenceområderne i madkundskab. Nogle af færdigheds- og vidensområderne er behandlet grundigere end andre, fordi de danner det teoretiske fundament for de øvrige færdigheds- og vidensområder.
Omslagsgrafiker: Klahr Grafisk Design, Att.: Jesper Frederik Emil Hansen
Illustreret af: Emma Hass Lerche
Tegnet af: Klahr Grafisk Design, Att.: Jesper Frederik Emil Hansen
Yderligere information
Forfatter(e) | Helle Brønnum Carlsen |
---|---|
Kategori | Studiebøger |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788702295115 |
ISBN-10 | 8702295115 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 4 |
Sidetal | 168 |
Dimensioner | Bredde: 20.3Cm - Højde: 27.8Cm |
Tags | Madkundskab, Studiebøger, Bog |