Beskrivelse
Bogen om Smørrebrød er forfatterens femte udgivelse om emnet, og det historiske afsnit samt en del af opskrifterne har været bragt i tidligere udgivelser.
Bogen om Smørrebrød fortæller detaljeret om hvordan den tarvelige klemme blev ophøjet til en verdensberømt kulinarisk specialitet, samt historien om de vigtigste råvarer og tilbehør; brød, smør, pålæg, øl og snaps.
Bogen indeholder en række opskrifter der præsenteres i historisk perspektiv med klassikere, samt helt nye opskrifter der er skrevet af toneangivende kokke og smørrebrødsjomfruer.
I afsnittet Danmarks 50 bedste smørrebrødsrestauranter nævner forfatteren de restauranter han finder bedst, ligesom hans favoritter beskrives mere indgående.
Yderligere information
Serie | KogebøgerSmørrebrød |
---|---|
Forfatter(e) | Ole Troelsø |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799551675 |
ISBN-10 | 87-995516 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 255 |
Dimensioner | Bredde: 17.6Cm - Højde: 24.8Cm |
Genveje | Kogebøger - BøgerSmørrebrød - Bøger |
Tags | Smørrebrød, Gastronomi, Frokost, København, Smørrebrødsjomfru, Sild, Dyrlægens Natmad, Frokostrestaurant, Smørrebrødsrestaurant, Bogen Om Smørrebrød, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |