Beskrivelse
Jo sundere ingredienser, der kommer i en kage, desto sundere er kagen. Det er udgangspunktet for bogen ”Blend & Bake”, der samtidig har fokus på, at det skal være så nemt som muligt at bage velsmagende lækre kager. Metoden er enkel: Hæld samtlige ingredienser i en blender og kør til en ensartet dej, der hældes i en bageform og sættes i ovnen. Når kagen er bagt, er den klar til servering. Eventuel pynt på kagen frembringes ligeledes let og hurtigt i en blender.
Opskrifterne er glutenfri og mælkefri, ligesom der er forslag til alternativ for almindeligt sukker, eksempelvis kokossukker og regnskovssukker. Også veganske opskrifter indgår i bogen, såvel som der er forslag til alternativ for æg, hvilket gør flere af de øvrige opskrifter veganske. Har man ikke brug for at bage glutenfrie og mælkefrie kager, er opskrifterne lige så anvendelige med hvedemel og animalsk mælk.
Er det så sunde kager? Det kan i hvert fald ikke være usundt at spise et stykke kage, der overvejende består af havregryn, spinat og nødder piftet op med en herlig creme af mango og cashewnødder eller overtrukket med mørk chokolade med højt kakao-indhold. Bogens opskrifter er særdeles inspirerende, og de er blevet til på baggrund af forfatterens daglige virke, hvor hun som cand. scient. i Sports Science ofte i sin klinik møder klienter, der har stor fokus på sundhed enten i forbindelse med megen træning, eller fordi de er i gang med at optimere deres livsstil, og de klienter efterspørger sundere muligheder rent kostmæssigt i dagligdagen. Samtidig bevirker deres travlhed, at de har behov for super-nemme og hurtige løsninger, sådan som disse opskrifter er.
Bogen, der er skrevet af Charlotte Nikoline Breindahl, rummer opskrifter på for eksempel mazarinkage, valnøddebrownie, daddel-mango-bønne lagkage, jordbærtærte og Skipper Skræk kage, ligesom der indgår adskillige opskrifter på, hvordan man pepper kagerne op. Også desserter, varme og kolde drikke samt smoothier er med, alle blendede. Opskrifterne har følgeskab af dejlige farvebilleder.
Yderligere information
Serie | BagebøgerGlutenfriKagebøgerKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Charlotte Nikoline Breindahl |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788799211036 |
ISBN-10 | 8799211033 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 2 |
Sidetal | 100 |
Dimensioner | Bredde: 20.6Cm - Højde: 26.4Cm |
Genveje | Bagebøger - BøgerGlutenfri - BøgerKagebøger - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Blend & Bake, Bøger, Bog |