Svampesamlerens Kogebog - Søren Espersen - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
309,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 67.130 anmeldelser

Beskrivelse

Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd …

Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre.

Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter.

De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke.

Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.

Yderligere information

SerieKogebøgerSankeSvampebøger
Forfatter(e)Søren Espersen Bodil Sofie Espersen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGrønningen 1
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Svampesamlerens Kogebog Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Anonym
Super betjening