Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Lammefilosofi - Per H. Jacobsen - Bog

Indbinding: Hardbackinfo
169,95 kr
Forlagets pris 199,95 kr
Du sparer 30,00 kr (15%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.416 anmeldelser

Beskrivelse

90 retter med lammekød.

"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.
Kogebogen indeholder 90 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid.
Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød.
“En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam
“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende
“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne
“Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens. dk

Yderligere information

SerieKogebøger
Forfatter(e)Per H. Jacobsen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788793783515
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet