Beskrivelse
Bogen om verdens bedste kød - med opskrifter.
Mange folk vil rigtig gerne smage det eksklusive wagyu-kød, men ikke alle tør kaste sig ud i det. Verdens bedste kød er som regel forbundet med en lang række spørgsmål. Hvordan får jeg den ultimative smagsoplevelse? Hvordan vælger jeg den rette udskæring? Hvordan får jeg det maksimale ud af fx én enkelt wagyu-ribeyebøf, så intet går til spilde?
I min bog vil du få svar på alle dine spørgsmål, og jeg vil guide dig gennem en verden af wagyu og bl. a. lære dig, hvordan én wagyu-ribeyebøf bliver til en wagyu-wellington-forårsrulle, et stykke sashimi, en portion tartar, mens fedtet bliver til den mest vidunderlige mayo. Verdens første wagyu-kogebog er drevet af min passion for wagyu og spækket med unikke og eksklusive opskrifter, som jeg selv har udviklet.
I en tid, hvor vi går over mod en tendens i samfundet, hvor der spises mindre kød, er det helt essentielt, at det kød, man spiser, smager fantastisk, og at dyret har haft et godt liv. Det er en af grundene til, at salget af det smagfulde, flotte, og fedtmarmorerede wagyu-kød de seneste år er eksploderet i hele verden i takt med, at salget af ’almindeligt’ oksekød er faldende.
I kogebogen Wagyu tager jeg dig ikke blot gennem den spændende historie om wagyu-racen og de gener, der gør wagyu til koens svar på en Rolls Royce, betydningen af MBS-gradueringsskalaen, valg af udskæring i en given sammenhæng, og hvordan du steger den perfekte, store og flotte bøf – jeg tager dig med endnu dybere ind i wagyu-køkkenet, som jeg har brugt uendelig mange timer på at eksperimentere i.
Om forfatteren
I 2015 åbnede den dengang 20-årige restauratør og selværte kok Jacob Jørgsholm restauranten Feed Bistro på Nørrebro i København. Sideløbende driver han en af Danmarks mest populære Youtube-madkanaler og har senest åbnet egen webshop med salg af netop wagyu-kød, som han selv nøje udvælger og importerer direkte fra forskellige gårde rundt omkring i verden. Jacob er også aktuel i tv-programmet Madnørderne på DR. Jacob har gennem den seneste tid afholdt månedlige 10-retters wagyu-events på Feed Bistro, hvor han har haft plads til at teste og eksperimentere med forskellige wagyu-retter. Alle Jacobs oplevelser, eksperimenter og store viden inden for wagyu har han samlet i denne bog sammen med de allerbedste opskrifter.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Jacob Jørgsholm |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788794155649 |
ISBN-10 | 8794155649 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 143 |
Dimensioner | Bredde: 20.8Cm - Højde: 26.8Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Kogebog, Opskrifter, Madlavning, Wagu, Kød, Oksekød, Rødt Kød, Smagsoplevelse, Bedste Kød, Wagyu, Bøger, Bog |
Fremragende
65.363 anmeldelser
Det er et vigtigt princip hos Gucca, at Internethandel er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for brugerne.
Internethandel skal være sikkert for vores brugere. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. For at sikre dig tryghed når du køber hos os, benytter vi naturligvis kun en NETS godkendt online betalingsløsning. Derfor er køb og betaling online altid 100% sikkert hos Gucca.dk.
Når vi siger 100 dages returret, så mener vi det naturligvis på alle vores produkter. Kort sagt betyder det, at hvis du af en eller flere grunde ikke ønsker at beholde din vare, så kan du med god samvittighed sende den uønskede vare retur til os, og så refunderer vi pengene. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, inden du returnerer en vare.
Det er vigtigt, at du som vores kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt. Såfremt varen er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på det enkelte produkt. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.
I vores shop har du mulighed for at vælge blandt forskellige betalingsmetoder. Her kan du vælge netop den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsmetode, du vælger - kan du føle dig tryg og sikker. I vores FAQ kan du se alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din bankkonto.
Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails mellem 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil.
Du har selvfølgelig altid mulighed for at tracke ordren, når du handler hos Gucca. Du kan tilgå din egen ordreside, så snart købet er færdiggjort. På din personlige ordreside kan du se, hvornår din forsendelse er blevet afsendt. Du får leveringsinformation via mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej.