Beskrivelse
Italiensk mad er enkel, og det samme er Sofies pastabog. Mel på køkkenbordet, et æg ud i midten, og pisk med en gaffel. Så er du godt i gang.
Lær at lave spiralformet pasta på siciliansk eller pasta fra Puglia formet som olivienblade. Farv dem grønne med spinat eller orange med paprika. Eller fyld raviolier med ricotta, citron og friske krydderurter. Du behøver ikke andet udstyr end en pastamaskine – og den kan du også fint klare dig uden.
Sofie Borbiconi er radiovært på P4. Hendes morfar, Giovanni Borbiconi, var fra Italien, og i 2022 overtog Sofie hans og mormorens pastamaskine. Den har hun brugt lige siden i sit køkken på Nørrebro, hvor hun bor med sin fireårige datter, som også elsker pasta.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Sofie Borbiconi |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773396759 |
ISBN-10 | 8773396753 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Dimensioner | Bredde: 20.8Cm - Højde: 25.8Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Italiensk, Pasta, Hjemmelavet, Håndlavet, Sofie Borbiconi, Gæstemad, Kogebog, Guds Eget Køkken. Eva Ravnbøl, Håndlavet Pasta, Bøger, Bog |