Beskrivelse
Hverdagsmad med bæredygtige råvarer.
Selvom Louise Johansson har arbejdet som kok på toprestauranter, så banker hendes hjerte først og fremmest for den virkelig veltilberedte hverdagsmad, der bliver lavet hjemme i folks private køkkener. Med udgangspunkt i syv nordiske råvarer, der er bæredygtige set ud fra et miljø- og klimaperspektiv inspirerer Louise dig med over 70 opskrifter på snacks, desserter, festmad og først og fremmest lækker hverdagsmad.
Med det rette håndelag og gennemtænkte smagskombinationer er der ingen grund til ikke at lade grønkålen, muslingerne, gulerødderne og de andre ofte lidt oversete helte tage hovedrollen i dine hverdagsretter. Bogen viser dig, hvordan du laver rendyrket hjemmemadlavning med lettilgængelige råvarer i sæson, som alle kan få fat på og meget gerne skulle bruge lidt mere af.
Om forfatteren:
LOUISE JOHANSSON har arbejdet som kok på toprestauranter, men hendes hjerte banker først og fremmest for den virkelig veltilberedte hverdagsmad.
Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Yderligere information
Oprindelig titel | Musslor & Morötter |
---|---|
Serie | Kogebøger |
Forfatter(e) | Louise Johansson |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788740696837 |
ISBN-10 | 8740696839 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 176 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 24.7Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Muslinger & Gulerødder, Bøger, Bog |