Beskrivelse
Kom med på en lystfyldt rejse til de søde sagers Frankrig.
I Fransk bagværk har Mia Öhrn tilpasset klassisk fransk bagværk til nordiske forhold. Her er opskrifter på mange slags bagværk, hvedebrød og smørdejsbagning som briocher, croissanter og pain au chocolat. Kager og tærter som eclairer, choux au craquelin og fransk chokoladetærte. Småkager og desserter som macarons, tarte tatin, clafoutis og cremet créme caramel.
Mia Öhrn er konditor, madskribent og underviser i bagning, og så har hun skrevet en stribe kogebøger.
Oversat af: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Yderligere information
Oprindelig titel | Franska Bakverk |
---|---|
Serie | Bagebøger |
Forfatter(e) | Mia Öhrn |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788740686470 |
ISBN-10 | 8740686477 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 128 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 24.8Cm |
Genveje | Bagebøger - Bøger |
Tags | Fransk Bagværk, Bøger, Bog |