Beskrivelse
Basiskøkkenet og flere opskrifter.
En inspirerende efterfølger til succes bogen Low FODMAP diet – giver ro i maven. Hvor den første bog er en grundbog der beskriver principperne bag Low FODMAP diet, og kombinerer disse med en række opskrifter, så er bog 2 en guide til basiskøkkenet med mange spændende ideer og forslag til, hvordan hverdagen enkelt og nemt kan implementeres og følges i diæten. Det hele er garneret med en række velsmagende opskrifter med få ingredienser, som gør det nemt at bruge Low FODMAP diet.
Bogen henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, der ønsker at få et bedre helbred og en lettere hverdag ved at spise rigtigt, sundt og godt. Bogen kan også med fordel anvendes af pårørende og fagfolk der vejleder patienter med diagnosen.
Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel er alle uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College London.
Yderligere information
Serie | KogebøgerLow Fodmap Diet |
---|---|
Forfatter(e) | Mette Borre Lisbeth Jensen Stine Junge Albrechtsen Marianna Lundsteen Jacobsen Cæcilie Gamsgaard Seidel |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Muusmann Forlag |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793314726 |
ISBN-10 | 8793314728 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 5 |
Oplag | 5 |
Sidetal | 279 |
Dimensioner | Bredde: 20Cm - Højde: 32Cm |
Genveje | Kogebøger - BøgerLow Fodmap Diet - Bøger |
Tags | Low, Fodmap, Diet, Kulhydrater, Irritabel, Tarm, Oppustethed, Mavesmerter, Maverumlen, Tarmsygdomme, Vejledning, Opskrifter, Sundhed, Velvære, Udvikling, Energi, Low Fodmap Diet 2, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |