Januar Udsalget slutter snart
close

Kål Og Kærlighed - Lisbeth Tordendahl - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Hardbackinfo
259,95 kr
Fås også som returvare til 158,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.773 anmeldelser

Beskrivelse

Kål og Kærlighed inspirerer til at lave den dejligste grønne mad med kål. Den præsenterer kålopskrifter til hele året, og viser nye og spændende måder at bruge kål på. Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl har i denne bog samlet 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten.

Lisbeth Tordendahl går udenom de klassiske kålsalater og viser at kål kan så meget mere end dét. Hun byder på kolde og varme retter: supper, lette såvel som fyldige salater, småretter, gryde- og ovnretter, tærter, pandekager, smoothies mm.

Det er smuk og lækker mad, lavet af sunde, nærende råvarer. Bogen giver gode ideer til at bruge mange forskellige kål: blomkål, broccoli, glaskål, hvidkål, kinakål, pak choi, palmekål, romanesco, rødkål, savoykål og spidskål, så kålrepertoiret kan udvides på alle årstider.

Lisbeth Tordendahl giver masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, kålen gøres uimodståelig, rester bruges, så madspild undgås.

Bogen giver desuden dybtgående viden om de mange veldokumenterede sundhedsfremmende egenskaber kål har, og hvorfor kål kan øge sundhed og vitalitet og styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Kål er fyldt med god smag, saft og kraft, vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og nogle helt særlige plantestoffer, der kun findes i kål og de få andre grøntsager i korsblomstfamilien. Kål virker antiinflammatorisk, blodsukkerstabiliserende, hormonbalancerende, afgiftende, immunstyrkende og bredt forebyggende. Det er ovenikøbet billig, farverig, klimavenlig og bæredygtig mad.

Bogen afspejler Lisbeth Tordendahls passion for og erfaring med grøn, bæredygtig mad, hvor sundhed og nydelse går hånd i hånd. Hun er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil og er forfatter til flere kogebøger, heriblandt den prisvindende og populære Grønne proteiner - sundhed & nydelse. Lisbeth er bl.a. uddannet biopat/naturopath og har privat praksis.

Yderligere information

SerieHolistisk SundhedKogebøgerSund MadVeganerVegetar
Forfatter(e)Lisbeth Tordendahl
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788799593194
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kål Og Kærlighed Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Charlotte Feveile-Mortensen
Super inspirerende bog, som forhåbentlig får hele familien med på en ny kåltrend. Vi elsker den allerende, altså kålen...
Vibeke
En lækker, farverig, oplysende og inspirerende bog, der på en let forklarende måde gør det nemt at få dejlige, velsmagende og sunde, nye retter. Opskrifterne er meget varierede og da kål kan holde sig MEGET længe i køleskabet, kan det godt betale sig at have 2-3 forskellige slags kål. Man kan bruge retterne som hovedmåltid, til en frokost eler sammen med fisk, fjerkræ eller kød. Jeg ER blevet fan af kål.